Ervaringen

Onderstaande reacties zijn naar mij gemaild door vrouwen die graag hun ervaringen willen delen, zodat een ander er haar voordeel mee zou kunnen doen.
Wilt u zelf een ervaring delen?
Mail dan naar willemijnedink@gmail.com en uw reactie wordt dan op deze site geplaatst.

Emma (Femina Sana massage en rugpijnmassage)

Elke keer kijk ik weer uit naar de geplande afspraak bij Willemijn. Ze weet precies wat je nodig hebt en kan daar heel goed op aansluiten! Ze stelt mij op me gemak en zorgt voor totale ontspanning! Na een massage zijn mijn lichamelijke klachten helemaal weg, zo fijn!! Het is echt een aanrader om naar Willemijn te gaan voor een heerlijke massage!

Sylke, 33 weken zwanger (zwangerschapsmassage)

“Afgelopen week heb ik een zwangerschapsmassage bij Femina Sana cadeau gekregen. Hoewel ik regelmatig moeite heb om uit mijn hoofd te komen, heeft Willemijn er direct voor gezorgd dat ik mij op mijn gemak voelde. Tijdens de massage wist Willemijn direct die punten in mijn lichaam te vinden die onder spanning staan (ook die plekken die ik zelf niet eens goed door had!). Het mooiste aan deze ervaring bij Willemijn was, dat ik me dankzij het haar en het warmwaterkussen zo kon ontspannen dat ik me helemaal in contact met mijn lichaam en ongeboren kindje voelde. En hoe leuk is het om dat kindje te voelen reageren op de massage! Ik ga proberen nog zo’n massage in te plannen voor de bevalling!”

Ineke (auyrvedische massage)

Bij Willemijn voel je je helemaal in goede handen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Chantal (Femina Sana massage)

Al sinds mijn eerste massage die ik kreeg van Willemijn ben ik zeer onder de indruk. Doordat er eerst wordt gevraagd of er eventueel lichamelijke klachten zijn, kan zij hier tijdens het masseren rekening mee houden. Elke massage die Willemijn geeft is persoonlijk en gericht op jou. Het is nooit een standaard massage. Daarom heb je elke keer weer het gevoel dat het een bijzondere ervaring is!

Marijke (Femina Sana massage)

Bij Willemijn voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ze geeft meer dan een massage alleen. De rust die ze overbrengt in combinatie met de massage heeft gelijk effect op lichaam én geest. Ik verheug me altijd weer op de volgende afspraak.

Margot (fibromassage)

Ik ga naar Willemijn voor de Fibromassage.
De massages zijn geweldig , totale ontspanning en minder pijn!
Wat voor mij ook heel belangrijk is, ik voel me voor 100 % op mijn gemak bij haar.
Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb en verheug me op de volgende afspraak!!!

Marieke (Femina Sana massage)

Willemijn is een heel prettig persoon. Haar massages stemt ze perfect af op mijn wensen.
Na elk bezoek voel ik me ontspannen en opgeladen, mijn hoofd is dan echt leeg!
Een heerlijk cadeau aan jezelf of een ander!

Diewke (holistische massage)

“Na mij gedurende 6 jaar te hebben ingespannen voor mijn studie, heb ik voor mijn afstuderen een waardebon voor een massage bij Willemijn cadeau gekregen. De massage was perfect passend bij mijn lichaam en wensen. Tijdens en na afloop voelde ik me totaal ontspannen en kan ik er weer helemaal tegenaan. Bedankt voor deze bijzonder positieve ervaring en het is zeker voor herhaling vatbaar!”

Marja (ayurvedische massage)

Voor mij is de Ayurvedische massage een echte mini vakantie, compleet ontspannen, heerlijk!

Judith (Femina Sana massage)

In een tijd met veel lichamelijke (pijn)klachten is een massage bij Willemijn een uur van totale ontspanning en een boost voor mijn lichaam. Het is heerlijk om een uur lang mijn lichaam op een positieve manier te ervaren.

Claudia (fibromassage en Femina Sana massage)

Ik ervaar de massages als zeer prettig en bijzonder. Willemijn weet de juiste massage toe te passen bij de klachten die je hebt. Ze voelt goed aan wat een lijf nodig heeft! Iedere vorm van massage die ik heb gehad heeft dat bijzondere stukje Willemijn in zich!

Maaike (holistische massage)

De massages van Willemijn zijn heel ontspannend. Ik voel mij helemaal relaxed na afloop.